Bästa fönsterputsroboten för skinande rena fönster

Letar du efter en fönsterputsrobot som gör jobbet åt dig? Vi har testat marknadens mest populära modeller och hittat de bästa fönsterputsrobotarna som gör dina fönster skinande rena utan ansträngning.

HCR-10 – Bäst i test

HCR-10

Kraftfull och effektiv rengöring: Fönsterputsroboten HCR-10 är utrustad med en robust sugkraft på 2800PA och en effekt på 80W, vilket gör att den kan hantera även de smutsigaste fönstren. Med tre olika rengöringslägen kan du vara säker på att dina fönster blir optimalt rena oavsett deras skick.

Högkapacitetsbatteri och smidig drift: Med en batterikapacitet på 500mAH kan HCR-10 köra längre utan att behöva laddas. Om strömmen skulle avbrytas, skyddar UPS power Failure Protection-funktionen roboten i upp till 20 minuter. Trots sin kraftfulla prestanda opererar den med en ljudnivå på endast 65DB, vilket gör den tyst och effektiv.

Intuitiv styrning och automatisk sprayfunktion: Den medföljande fjärrkontrollen gör det enkelt att styra roboten. HCR-10 har också en automatisk sprayfunktion som säkerställer en skräddarsydd rengöring för varje fönster. Dess avancerade gränsdetekteringssystem minimerar risken för fall eller skada.

Lättviktig design: Med en vikt på endast 1,05 kg är HCR-10 enkel att hantera och förvara. Dessutom kan du justera riktningen och spraya mer på extra smutsiga ytor.

Ecovacs Winbot XV2 – Smart navigering

Ecovacs Winbot XV2

Komplett rengöringspaket: Ecovacs Winbot XV2 levereras med en fjärrkontroll och säkerhetslina, vilket ger dig full kontroll och säkerhet under användningen. Den har en drifttid på 50 minuter och tar cirka tre timmar att ladda fullt.

Smart Drive navigering och djuprengöring: Med Smart Drive navigering kan Winbot XV2 effektivt navigera över dina fönster och säkerställa att alla områden blir ordentligt rengjorda. Dess djuprengöringsfunktion gör den särskilt effektiv på att hantera svåra fläckar och smuts.

Specifikationer: Winbot XV2 har en bredd och höjd på 272 mm, en vikt på 2,9 kg och en behållare som rymmer 100 ml. Den smarta navigeringsmetoden och fjärrkontrollen gör användningen enkel och bekväm.

Förpackning och storlek: Förpackningens storlek är 47,5 x 31,2 x 14,4 cm och väger totalt 4,4 kg, vilket gör den lätt att transportera och förvara.

Vanliga frågor

Hur länge håller batteriet på HCR-10?
Batteriet på HCR-10 har en kapacitet på 500mAH och skyddas av UPS power Failure Protection-funktionen i upp till 20 minuter vid strömavbrott.

Kan Ecovacs Winbot XV2 användas på alla typer av fönster?
Ja, Ecovacs Winbot XV2 är designad för att fungera på olika typer av fönster tack vare sin Smart Drive navigering och djuprengöringsfunktion.

Hur tyst är HCR-10 vid användning?
HCR-10 opererar med en ljudnivå på endast 65DB, vilket gör den till en av de tystaste fönsterputsrobotarna på marknaden.

Avslutning

Att hitta den bästa fönsterputsroboten kan vara en utmaning, men med HCR-10 och Ecovacs Winbot XV2 får du två av de bästa alternativen på marknaden. Med deras avancerade funktioner och specifikationer kommer dina fönster alltid att vara skinande rena utan ansträngning.

3 svar på ”Bästa fönsterputsroboten för skinande rena fönster”

Lämna en kommentar

Klarhet i digitala frågor – Vi finns här för dig